BIG ONE FITNESS – Pole Dance Brno

Centrum Tance – Pole Dance Praha
8 lipca 2024

Pole Dance je silně návykový. Pokud přijdete jednou, budete chtít přijít znovu. Tento sport spojuje prvky mnoha tanečních stylů a gymnastiky s použitím speciálních tyčí. Skvěle formuje postavu a zpevňuje celé tělo. Budete se cítit sexy a vypadat skvěle. Pole Dance lekce probíhají v příjemném prostředí BIG ONE FITNESS Club.

 

Naučíte se základní točky a jejich kombinace, různé druhy šplhu, sedy a lehy na tyči. Připravíte se na základní invertové triky a další základní prvky.


Naučíte se outside leg hang (geminy), inside leg hang (scorpio), cupid, hip hold, butterfly. Připravíte se na shouldermount, pencil a pokročilejší prvky jako twisted grip hand spring.

 

Naučíte se složitější prvky jako twisted grip hand spring, elbow grip aysha, zvládnete shoulder mount, pencil a složitější kombinace triků. Flexibilita nohou a zad je důležitá pro triky jako jade, russian split, cocoon a další.

 

Pole Dance Kids:

Lekce pro děti 6 – 12 let, kde se naučí taneční prvky na tyči, správně držet tělo, vnímat hudbu a rytmus. Získají základy gymnastiky, moderního tance, street dance, akrobacie, baletu a choreografie.
Co si vzít na lekci?

 


Pro více informací navštivte: BIG ONE FITNESS

 

BIG ONE FITNESS Club

Adresa: Benešova 14, Brno
Recepce tel.: +420 542 211 903
E-mail: info@big1fitness.cz

https://www.big1fitness.cz/cs/sluzby/pole-dance/

Provozní doba
Pondělí – pátek: 6:30 – 21:30 hod
Sobota: 9:00 – 21:00 hod
Neděle / státní svátek: 9:00 – 21:00 hod










Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.cz/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Paulina