Démoni v odstínech růžové

Černé matné kozačky nad kolena – Adore-3028
17 maja 2023
Žádáme více.
20 maja 2023

Ahoj Bootkomaniaci! Toto je váš Angelpolishgoth. Dnes uvádím popis mých několika oblíbených párů bot Demonia.

CAMEL-311 BLACK KNEE HIGH BOOTS Dostupné v několika barvách, počínaje klasickou bílou, přes pastelovou paletu až po výraznou černou. Platformy budou ideální pro zimní procházky a dokonce i venkovní sezení. Je jen na vás, jaký charakter dáte našim botám.
CAMEL-300 VINYL KNEE HIGH BOOTS Smyslné platformy dostupné v kůži (vegan-friendly) a poutavém lesku. Boty, které vytvářejí kouzlo překvapivého a poutavého stylu. Díky nim každý Silvestr nebo festival skončí spokojeností s povedeným stylingem. ​
SHAKER-52 ANKLE BOOTS Tyto skvělé boty jsou super měkké a pohodlné na chůzi po celý den. Jsou ideální pro zahájení dobrodružství s platformami. Pohodlí chůze v kombinaci s klasickým stylem vytváří alternativní styl. Boty dostupné v mnoha barvách a materiálech. Nečekejte a objednejte ještě dnes!
SWING-230G PLATFORM BOOTS Dáš si srdce na rukáv a pak ho zapneš! Sladká cukrová vata pro naše srdce, s růžovým svrškem a proužky ve tvaru srdce. Překvapivá jiskra, která neunikne mnoha tvářím. Perfektní klubové boty Fairycore! K dispozici v matné a lesklé verzi.
WAVE-48 PLATFORM SHOES Hledáte decentní platformy ve stylu Mary Janes? Nebo snad vaše oči zabloudí k letní obuvi vhodné na různé festivaly? Wave-48 najde speciální místo ve vašem srdci! Najdete je v růžové a černé barvě. Dodejte svému vzhledu šmrnc!

V obchodě bootky.cz zakoupíte všechny modely DEMONIA. Srdečně vás zvu k procházení webu. Pro více inspirace navštivte můj Instagram.

Angelpolishgoth


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.cz/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Martyna Zawadzka