Nude love, klasika v odstínech béžové

Zimní obuv.
29 listopada 2022
Kozačky nebo sandály – kterým typem je lepší začít?
14 grudnia 2022
Nahé exotické boty jsou perfektní volbou pro lidi, kteří milují klasiku nebo hledají ty nejuniverzálnější boty, které budou prvními „brýlemi“. Nude je barva popisovaná jako tělová. Je velmi blízký přirozenému odstínu lidské pokožky. Je to neutrální a svěží barva. Patří k barvám země a je rozhodnější než bílá, ale přesto jemná. Světlý nahý odstín se světle růžovými tóny se bude hodit ke světlé pleti a teplejší odstíny k tmavším. Béžová může být ve světlejších nebo mírně sytějších odstínech. Někdy je spojena s odstínem kávy s mlékem, jiní tuto barvu přirovnávají ke smetaně nebo vanilce. Jedna věc je jistá: béžová nikdy nevyjde z módy, takže béžové boty jsou naprostou nutností! Největší výhodou béžových bot na vysokém podpatku je jejich univerzálnost.

Nude je barva bot, kterou milují nejen příznivci tradičních řešení, ale také lidé, kteří rádi každý den experimentují s módou. Díky své jemné barvě se skvěle kombinuje s decentním stylingem v bílé nebo černé, ale také v barevnějších verzích jako je modrá, červená nebo např. třpytivé outfity. Obuv v nahé barvě krásně opticky prodlouží nohy. Tato barva dokonale splyne s barvou pleti, takže nedochází k žádnému "vystřihovacímu" efektu. Hledáte univerzální boty, které budou skvělou volbou například jako první pár exotických bot? Vyberte si béžové brýle! Sandály v této barvě se skvěle hodí jako první pár exotických bot. Je to klasika sama o sobě. Nadčasová barva, která se hodí téměř ke všemu. Bezpochyby je musíte mít ve své sbírce.

Na stránkách bootky.cz najdete mnoho modelů v popisované barvě. K dispozici jsou různé výšky bot – nejoblíbenější jsou modely Adore a Flamingo. Po zvolení výšky bot se můžeme rozhodnout, která špička pro nás bude nejlepší. Můžeme si vybrat z tzv open - v tomto případě jsou naše prsty odhalené a uzavřená verze - zde je celá špička boty uzavřená/zavřená. Pro usnadnění výběru vás zveme do stacionárních prodejen Venus, kde si můžete boty vyzkoušet a vybrat ten nejlepší model a velikost.

Nechám vám pár fotek a stylů v nahých botách. Doufám, že se jimi necháte inspirovat a co nejdříve doplníte svou kolekci Pleaser o model v krásné nahé barvě 🙂

Anna Kuszczyk


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.cz/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Martyna Zawadzka