Demonia. Jediný svého druhu.

Odvážné boty pro Dominatrix.
5 stycznia 2022

Pleaser je společnost, která je jedním z hlavních distributorů pole dance obuvi a dalších. Sídlí v USA a odtud dostáváme objednávky. Jedná se o společnost s mnohaletými zkušenostmi a velkou prestiží. Věnují mimořádnou pozornost detailům. Jak sami o sobě říkají, jejich boty jsou velmi solidně vyrobené, takže vydrží věčně. Mezi jejich známé značky patří: Bordello, Devious, Pin Up, Fabulicious a Demonia.

Každý z nich je něčím výjimečný. Demonia je především ztělesněním koření a neobvyklé elegance. Toto je volba pro lidi, kteří hledají jedinečnou a alternativní obuv. Uspokojí zákazníky s nejnáročnějšími chutěmi. Vyrábí pánské a dámské boty. Většina párů je vyrobena z veganské kůže, což je v dnešní době výborná volba. Zákazníci stále více dbají na výrobu, která je v souladu s přírodou, a to zde funguje perfektně. Exkluzivita a široký výběr uspokojí každého fanouška.

Charakterizovat vlastnosti značky Demonia je velmi těžké. Najdete zde boty na široké silné platformě, ale i kozačky ve stylu kozaček vysoké, kotníkové, šněrovací nebo na zip. Jak elegantní, tak o něco méně elegantní. Sortiment je velmi široký, zahrnuje punkové boty, creepers, tenisky, kybernetické boty a ty nejpohodlnější s plochou podrážkou. Dnes nám Demonia ukazuje, že tento styl můžeme využít při aranžování oblečení. Perfektně se k tomu hodí doplňky jako boty. Často je to obuv, která se hodí ke gotickému, temnému punkovému stylu a podobným stylům. Často lidé, kteří se rozhodnou takové boty koupit, si boty jednoduše ztotožní se svým přístupem k životu a přizpůsobí je své subkultuře. První asociací po přečtení slova Demonia je všudypřítomná černota, šero, tma. Někdy to potvrzují i ​​akce, na kterých tyto boty vedou. Mezi zahraniční patří: Wave Gottik Treffen, Amphi Festival, Castle Party atd. A v Polsku jsou různé druhy fetišmánií, koncerty a punk-gothic festivaly

Jak řekla Coco Chanel: „Móda se mění, styl zůstává.”

Všimli jsme si, že tato značka v našich objednávkách láme rekordy oblíbenosti. Je jen málo obchodů, stacionárních i internetových, které se mohou pochlubit takovým výběrem jako bootky. V našich showroomech si můžete boty vyzkoušet a získat pomoc od lidí pracujících v obchodě. To je velké pohodlí vzhledem k tomu, že si takovou botu můžete osahat, podívat se, jak vypadá, projít se a rozhodnout se, zda si ji koupíte.Na našem webu je tabulka, která vám pomůže s výběrem velikosti. Velmi zajímavá věc je, že je napsána i váha boty. Někdy si zákazníci dávají pozor na takové malé detaily, a proto je naše oblíbená značka potkala.

Zákazníci, kteří již vlastní obuv Pleaser od Demonia, jsou potěšeni. Níže uvádíme některé citované názory:

„Jsem stálý zákazník, objednal jsem si tři páry a nedokážu říct, se kterými jsem nejvíc spokojený. Každému z nich vyhovuje jiný styl. Oni jsou skvělí”

„I přes neohrabaný vzhled jsou boty velmi pohodlné. Byly profesionálně vyrobené a několik měsíců nejeví ani známky používání.

„Boty se na první pohled zdají těžké a nepohodlné pro každodenní nošení. Ale jakmile si je dáte na nohy, vůbec to necítíte.“

Jak je vidět výše, spotřebitelé si tuto tmavou obuv pochvalují. V naší galerii si můžete prohlédnout boty v každodenních stylech, které nás mohou inspirovat do budoucna. Pokud máte naše boty, doporučujeme vám poslat své fotografie na galeriabootky@gmail.com. Za odměnu dostanete slevu a věrnostní kartu. Podívejte se také na web. Velmi často se objevují slevy a akce, které vám umožní koupit naše boty za opravdu výhodné ceny.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.cz/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky