Odvážné boty pro Dominatrix.

Demonia – alternativní boty pro odvážné ženy.
4 października 2021
Demonia. Jediný svého druhu.
2 października 2022

Domina má ostrý styl a zároveň spoustu tajemna. Je panovačná a miluje sexy oblečení. Latex a kůže – to jsou hlavní materiály, ze kterých se vyrábí boty pro silné ženy. Lesklé kozačky budou perfektní v kombinaci s BDSM outfitem nebo upnutým korzetem. V tomto článku vám ukážeme, které boty typu domina jsou opravdovým must have!

Lesklé kozačky na vysokém podpatku.

Tyto kozačky rozkřičí slastí nejen vašeho partnera – model Scream od značky Devious je zajímavou kombinací velmi vysokého rozevlátého svršku s kovovým podpatkem. Lesklý svršek z ekokůže krásně zvýrazní nohy a ladí s ostatními prvky outfitu dominy, rovněž z tohoto materiálu. Vysoký podpatek přes 15 cm dokonale zeštíhluje nohu. Navíc je tento model boty silně ohnutý těsně nad patou, což posouvá nohu hodně dopředu. Díky tomuto polohování chodidla je lýtko ještě více zdůrazněno a napjato. Celek skvěle doplňují ostré hroty. Posilují mužskou fantazii ženské nadvlády a zeštíhlují chodidlo.

Šněrovací kotníkové boty na vysokém podpatku.

Kotníkové boty mohou také vypadat velmi sexy, zvláště pokud mají vysoký podpatek. Kravata vpředu připomíná erotický korzet. Model Seduce zaujme nejen velmi efektním zavazováním v přední části svršku, ale také lesklým materiálem, ze kterého je vyroben. Lesklá ekokůže se perfektně hodí k sexy latexovému oblečení. Vzhled dominy navíc zdůrazňují tři pásky s kovovými přezkami a špičaté špičky bot. Svršek sahá až nad kolena, díky čemuž tyto boty dokonale zdůrazňují lýtko a obepínají stehna. Připomínají velmi erotické a atraktivní punčochy, ale v podobě vysokých bot. Celek skvěle doplňuje vysoký jehlový podpatek.

Opomenout nelze ani boty Pleaser – model Adore má vše, co skutečné dominy hledají. Svršek z ekokůže má streč, díky kterému krásně sedí a zvýrazní lýtko. Zavazování v přední části svršku připomíná těsný korzet. Je také spojován s některými fantaziemi o BDSM, a proto je tento model bot tak erotický a sexy. Domina musí mít nad svým partnerem kontrolu a být nad ním, proto mají tyto krásné kozačky také vysoký podpatek a platformu. Podpatek i platforma jsou stejně jako celý svršek z lesklého černého materiálu. To zase zeštíhlí nohy a opticky přidá pár centimetrů na výšce.

Nejen latex.

Boty pro dominu nabízejí i o něco lehčí varianty, jako jsou sandály. Takovou ženu však nepotěší jednoduchý model – je to přece ona, kdo musí dominovat. Abyste se cítili opravdu mohutně, můžete zvolit model Bond Girl, rovněž od značky Pleaser. Tyto lehké a velmi ženské sandály potěší nejen výškou podpatku, ale především svým vzhledem. Místo klasického jehlového podpatku mají překvapivý podpatek ve tvaru hlavně zbraně. Tento skutečně úchvatný model má také vysokou platformu ve střední části chodidla, která výrazně usnadňuje chůzi, ale zároveň působí dominancí. Velmi ozdobný podpatek skvěle kontrastuje s průhlednými pásky, které jsou prakticky neviditelné. Připadáme si, jako bychom chodili jen po podrážce.

Pro příznivce nesamozřejmých modelů a klasiky budou skvělou volbou podpatky značky Devious. Model Domina má klasický tvar se zúženou špičkou. Celé je to velmi klasické, až po zapínání u kotníku. Má podobu širokého opasku se dvěma kovovými přezkami. K botám jsou dodávány i další dvě vyměnitelné spony, které trochu zřetelnějším způsobem odkazují na vzhled pout. Tyto popruhy lze použít nejen k podpoře kotníku – v kritickém bodě předehry je lze použít jako pouta k omezení vašeho milence. K tomu pomohou visací zámky s klíči a řetízky.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /bootky.cz/blog/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
bootky